utorak, 13 Februar 2018 12:48

Sastanak Upravnog odbora

Danas je održana prva ovogodišnja sjednica Upravnog odbora, kojoj su prisustvovali svi članovi i članice Upravnog odbora, predsjednik Skupštine Tarik Smailbegović, počasni predsjednik Udruženja prof. dr. Ismet Dizdarević, te bivša direktorica Udruženja s. Magdalena Schildknecht.

Tokom sjednice izvršni direktor Udruženja, Amir Hasanović, upoznao je Upravni odbor s finansijskim i narativnim izvještajem za 2017. godinu, planiranim aktivnostima za 2018. godinu i procesom izrade Strategije Udruženja. 

Ova sjednica je ujedno i svečana jer je održana u novim prostorijama našeg Udruženja. U skladu sa razvojem Udruženja, kao i povećanjem obima aktivnosti od februara 2018. godine, Udruženje za prevenciju ovisnosti NARKO-NE će imati na raspolaganju još jedan ured na adresi Josipa Vancaša 21/1. Vođeni idejom i potrebom za adekvatnijim prostorijama za rad sa volonterima i volonterkama novi ured će biti multifunkcionalan. Pored prostora za realizaciju različitih edukacija za mlade sadrži i kancelarijske prostorije za uposlenike/uposlenice. 

Vjerujemo da ćemo na ovaj način biti u mogućnosti obogatiti i proširiti naše aktivnosti, a i dodatno povećati broj volontera i volonterki uključenih u naše zajedničke projekte.

Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli u ostvarenju ovog cilja, i s radošću uskoro otvaramo vrata za sve posjetitelje.

Hvala Upravnom odboru, bivšim uposlenicima i uposlenicama, volonterima i volonterkama. Hvala svim donatorima, partnerima i sponzorima Udruženja. Hvala svim prijateljima, saradnicima i saradnicama Udruženja.

U radosti Vas očekujemo u našim novim prostorijama.

NARKO-NE tim